Coaching


Wil je graag met jouw innerlijk kind aan de slag en is het tijd om er mee te werken, dan kan ik je helpen. Samen kunnen we kijken waar loop ik op dit momenteel tegen aan? En wat heb ik op dit moment nodig om mijn innerlijk kind te laten stralen, te erkennen en te omarmen.

Dit kan met een eenmalige sessie, soms hoef je niet diep te graven en liggen de oplossingen veel dichterbij dan je denkt. Het helen van het innerlijk kind gaat om het samenbrengen van alle delen in ons naar heelheid.


Daarnaast bied ik een traject aan van ongeveer zes sessies om te werken met jou innerlijk kind op een creatieve, meditatieve en veilige manier. Om zo inzicht te krijgen hoe je hier praktisch vorm aan kan geven en jou innerlijk kind niet meer geraakt wordt en je meer stabiliteit ervaart. Verdriet gaat vaak over niet wat er is gebeurd. Het gaat om wat er niet is gebeurd. Om een nieuwe band te creëren met onze vreugde en ons doel, opnieuw proberen de beste te zijn die we kunnen zijn om te accepteren dat het leven ons een nieuwe richting op stuurt. Kan het Verdriet ons uitnodiging om onze prioriteiten opnieuw te bekijken en nieuwe beslissingen te nemen. Weet als je dit leest je er op mag vertrouwen dat je het aankunt om hier mee te werken.


 

YOUR WOUND IS PROBABLY NOT YOUR FAULT,
BUT YOUR HEALING IS YOUR RESPONSIBILITY.
- Marrianne Willamson -